Haberler

Pandemi Bitmedi Mücadeleye Devam
02.09.2020

Çin’in Hubei eyaletine bağlı Wuhan kentinde geçtiğimiz yılın sonlarında ortaya çıkan, yeni tip korona virüsü ( Covid-19) kısa sürede tüm dünyaya yayılarak 25 milyon kişinin hastalanmasına 850 bin kişinin ölümüne sebep oldu. Pandemi ile birlikte tüm yaşam tarzımız yeniden şekillendi. 

Dünyamız, 2019 yılının son ayından itibaren SARS-CoV-2 virüsünün neden olduğu büyük bir salgınla mücadele ediyor. Bu salgın sürecinde dünyada olduğu gibi, ülkemizde de sağlık, emniyet ve lojistik çalışanları sahada çalışmalarını sürdürdü. TEZTRANS Lojistik de bu süreçte çalışmalarına hiç ara vermeden, hizmet vermeye devam etti.  

Lojistik sektörü olarak büyük sorumluluklar ortaya çıkmış ve sürekliliği sağlamak için GMP kriterlerinin yanı sıra COVID-19 önlemlerine uygun düzenlemeler yapılmıştır.


Tesise girişler termal kamera ile kontrol altına alındı. 

RİSK GRUBU KORUMA ALTINA ALINDI

Covid-19 önlemleri kapsamında, öncelikli olarak kronik hastalığı olan özel risk gruplarındaki kişiler için uzaktan çalışma ortamı oluşturuldu.

Çalışanlarımıza COVID-19 kapsamında bilgilendirme eğitimleri verildi ve çalışma alanlarına bilgilendirme afişleri ve broşürler asıldı.

Pandemi nedeniyle kalabalık toplantılarımıza ara verdik. Web üzerinde kesintisiz olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Termal kamera kullanımı dışında tesisimize araç ile giriş yapan misafirlerimize de ateş ölçer ile gerekli kontroller yapılmaktadır. 

KONTROLLER ARTIRILDI

Tesisimize  giriş yapacak herkes öncelikle termal kameradan geçiriliyor veya ateş ölçer ile güvenlik noktasında ateşi ölçülerek içeri alınmaya devam ediliyor. 

Tesiste rutin dezenfeksiyon takibi yapılmakta ve giriş çıkış yapılan her alana yeterli ölçüde dezenfektan temin edilmektedir. Gün içinde belli aralıklarla özellikle el teması bulunan yüzeyler dezenfektan ile temizlenerek hijyen sağlanmaktadır.

 

YENİ YAŞAM TARZI MASKE SOSYAL MESAFE

Çalışanlarımız maskeli çalışma düzenine hep aynı özenle devam etti ve bu düzeni iş gerekliliklerine uygun fiziksel mesafe ile tamamladı.

Yemekhanemiz sosyal mesafe kurallarına göre ¾ oranında kapasite azaltılarak her masada 1 kişi oturacak şekilde düzenlendi. Ofislerimiz de düzenlenerek masalarımıza seperatörler eklendi. 

Maske ve sosyal mesafe vazgeçilmezimiz oldu.


TEDARİKÇİLER İLE ALINAN ÖNLEMLER

Tedarikçilerimiz, COVID-19 önlemlerini almış güvenli tedarikçiler olarak belirlendi.

COVID-19 önlemleri kapsamında iş akışının gerektirdiği şekilde tesise alınması gereken sürücü ve tedarikçi gibi kişilerin girebileceği alanlar sınırlandırılarak sosyal mesafeye uymaları sağlandı.

Müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımız ile iletişimimizi ara vermeden web üzerinden sağlamaya devam ettik.


ANTİKOR TESTLERİMİZİ YAPTIRDIK

Her zaman ki gibi çalışanlarımızın sağlığı göz önünde bulundurularak aldığımız önlemlerin sonuçlarını değerlendirmek amacıyla antikor testlerimizi yaptırdık. Alınan tüm önlemlerin etkinliği test sonuçlarında da görüldü.

Bu süreçte hiçbir desteğini esirgemeden emek vererek çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza sonsuz teşekkürler…

 
 
 

İLETİŞİM

GOSB - Gebze Organize Sanayi Bölgesi, 1000. Cadde, No: 1023 Çayırova, 41420 Kocaeli, TR

  • T. +90 216 251 20 00 / +90 850 222 3 839
  • F. +90 216 251 20 30
  • E. info@teztrans.com